Taloushallintopalvelut

Kirjanpito

Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja hänen liiketoimintansa, jotta voimme palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Panostamme henkilökohtaiseen ja konsultoivaan palveluun ja siksi jokaisella asiakkaallamme on oma nimetty kirjanpitäjä.

Lakisääteisen kirjanpidon hoidamme vakaalla ammattitaidolla, jota myös ylläpidämme jatkuvasti. Meille kirjanpito ei ole pelkkää historiatietojen dokumentointia, vaan ennen kaikkea olemassa olevan tiedon hyödyntämistä tulevaisuuden suunnittelussa. Kirjanpidosta johdettavien tietojen perusteella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme neuvoja ja uusia näkökulmia toiminnan kehittämiseen.

Kirjanpito toteutetaan asiakkaan tarpeen mukaan joko perinteisesti paperilla tai täysin sähköisin menetelmin.

Kirjanpitopalvelumme hinnoittelu perustuu käytettyyn työaikaan. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisiksi, jolloin maksat vain siitä, mitä tarvitset. Tuntihintamme on 50,00 euroa (alv 0%). Kirjanpitopalveluitamme ovat esimerkiksi:

  • Lakisääteinen kirjanpito
  • Alv- ja viranomaisilmoitukset
  • Tilinpäätös ja veroilmoitus
  • Laskutus, reskontrat ja maksuliikenne
  • Raportointi
  • Neuvonta

Kattavasta yhteistyöverkostostamme löytyy myös luotettavia, asiakkaisiinsa panostavia tilintarkastajia.

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto selkeyttää yrityksen rutiineja ja helpottaa työnjakoa asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Koska kirjanpito saadaan hoidettua reaaliaikaisesti, pystymme reagoimaan mahdollisiin muutoksiin entistäkin nopeammin. Sähköiseen taloushallintoon kuuluu esimerkiksi laskujen sähköinen lähettäminen ja vastaanotto, ostolaskujen hyväksyntä ja maksatus sekä matka- ja kululaskujen sähköinen käsittely.

Suosittelemme sähköiseen taloushallintoon siirtymistä sekä pienille että isoille yrityksille. Yrittäjälle jää enemmän aikaa varsinaiseen liiketoimintaan, kun aika ei kulu paperisten laskujen tarkastamiseen, hyväksymiseen ja maksamiseen. Sähköiset laskut myös tulevat perille paperisia laskuja luotettavammin ja ovat paperilaskuja ekologisempi vaihtoehto.

Käytössämme on Visma Netvisor sekä Visma Fivaldi taloushallinnon pilvipalvelut, jotka ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Ohjelmistoista valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa parhaiten toimintaa palvelevan vaihtoehdon.

Lue lisää: www.netvisor.fi ja www.vismafivaldi.fi

Kuittien toimittamiseen suosittelemme eTasku-sovellusta. eTaskussa tallennat kuitista otetun kuvan sovellukseen, jonka jälkeen se on automaattisesti kirjanpitäjäsi käytettävissä. Tämän jälkeen alkuperäistä kuittia ei tarvitse enää säilyttää.

Lue lisää: www.etasku.fi